Dagelijks de verwachtingen van onze klanten overtreffen

Werken bij ROM

Bij ROM werken we hard aan het creëren van slimme oplossingen voor de riool- en mobiele toiletservice industrie. We ontwikkelen voortdurend nieuwe technologieën, producten en methodes.

We zijn gedreven om dagelijks de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. In zo'n omgeving kun je elke dag het beste uit jezelf halen. Steeds meer klanten in Europa, Azië, Afrika en Amerika kiezen al voor ROM. Help jij mee onze groeiambities te realiseren?

ROM bv vind je in Barneveld (Gelderland). Om precies te zijn aan de Harselaarseweg 63.

Vragen over werken bij ROM?

Ontdek wat ROM jou kan bieden! Neem contact op met onze HR afdeling.

 

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures

Vacature machinebouwer

| 40 uur | Barneveld |

Als ‘echte’ sleutelaar in hart en nieren kom je te werken in een hecht, gezellig en hardwerkend team. ROM ontwikkelt en bouwt zelf machines die over de hele wereld worden ingezet. Van de Sahara tot de Noordpool. Heb jij zin om machines te bouwen voor een wereldberoemd topmerk?

Vacature administratief medewerker

| 16 uur | dinsdag en vrijdag | Barneveld |

Je bent onze representatieve gastvrouw die onze klanten uit de hele wereld zich meteen thuis laat voelen als ze ons bezoeken of bellen. Ook als klanten bestellen in onze webshop informeer jij ze over hun bestelling en levertijd. Naast contact met onze klanten verricht je diverse administratieve werkzaamheden.

Vacature online marketeer

| 40 uur | Barneveld |

Ben jij online marketeer en toe aan de tweede of derde stap in je carrière? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou!  Bij ons kun je dagelijks aan de slag met alles op het gebied van online marketing. Websites, webshops, Google Ads, Google Analytics, e-mailmarketing, social media en meer.

Waarom ROM

Elke dag worden tienduizenden machines van ROM ingezet in talloze veeleisende omgevingen. De installaties functioneren bij extreme hitte en kou, zijn bestand tegen vuil en modder, en tonen dag in dag uit hun betrouwbaarheid. De units van ROM staan wereldwijd bekend als toonaangevende producten waarmee specialisten sneller en betrouwbaarder kunnen werken.

Belevenissen achter de schermen

ROM behoort tot internationale top! En daar werken we hard voor. We zijn trots en doen zaken met een glimlach…elke dag weer. En dat merk je op de werkvloer. Van een oprecht compliment tot het vieren van mooie successen. Een glimlach en een schaterlach. We hebben plezier met elkaar, en lachen ook om onszelf. 

Elke dag beleven wij momenten met elkaar waarin we scoren én lachen. We nemen onszelf niet te serieus maar ons werk wel.