Reken op bewezen prestaties

Vandaag de dag worden duizenden reinigingmachines van ROM ingezet in talloze veeleisende omgevingen. Van de Sahara tot de Noordpool. De installaties functioneren bij extreme hitte en kou, zijn bestand tegen vuil en modder, en tonen dag in dag uit hun betrouwbaarheid. Wilt u weten wat werken met een ROM u op kan leveren?

Ontdek het voordeel

Reken op bewezen prestaties

Vandaag de dag worden duizenden reinigingmachines van ROM ingezet in talloze veeleisende omgevingen. Van de Sahara tot de Noordpool. De installaties functioneren bij extreme hitte en kou, zijn bestand tegen vuil en modder, en tonen dag in dag uit hun betrouwbaarheid. Wilt u weten wat werken met een ROM u op kan leveren?

Ontdek het voordeel


Sectoren

Rioolreiniging

Onze rioolreinigingsmachines worden dagelijks wereldwijd ingezet door onder andere gespecialiseerde rioolreinigingsbedrijven, installateurs, loodgieters en rijks-, provinciale en gemeentelijke overheden.

Toiletservice

Dagelijks zetten duizenden toiletverhuurbedrijven onze toiletservicemachines wereldwijd in om mobiele toiletcabines te legen en te reinigen.

Feest! ROM 40th Anniversary

Al 40 jaar lang rekenen ruim 11.000+ gebruikers dagelijks op ROM. Van de Sahara tot de Noordpool. Dat willen we met jullie vieren. Want wie jarig is trakteert! Zo introduceren wij voor ons 40 jarig jubileum twee speciale anniversary uitvoeringen van de ROM Compact PRO en EcoNomic rioolreinigingsmachine. Ook hebben we diverse spectaculaire acties op onze toiletservice machines. Party time!

Over ROM

ROM bv is wereldwijd actief als specialist in hogedruk- en vacuümtechnieken en maakt deel uit van de KOKS Group. Naast vestigingen in Nederland en Tsjechië werkt ROM met een netwerk van ruim 50 gespecialiseerde partners in meer dan 35 landen.

Als specialist in rioolreinigings- en toilet service materieel leveren wij o.a. aan gemeenten, rioolservice- en onderhoudsbedrijven. Een greep uit het leveringspakket: hogedruk rioolmachines ingebouwd in bestelwagens, rioolreinigingsaanhangers, toiletservice installaties om mobiele toiletten te reinigen en inspectiesystemen.

Onze innovatie drijft uw groei en succes

Beter, sneller en prettiger werken: dat wilt u toch ook? Elke dag zoeken onze engineeringsafdelingen in Nederland en Tsjechië naar innovatieve oplossingen die u verder helpen. We zetten ons steeds weer in om nieuwe manieren te vinden waarmee uw bedrijf zich verder kan ontwikkelen.

State-of-the-art fabrieken

Het beste van het beste... met passie voor u gemaakt. In onze state-of-the-art fabrieken combineert ROM het beste van twee werelden. Ervaren vaklieden en moderne productiemiddelen, zoals lasrobots en een tankwals zorgen voor optimale efficiëntie en topkwaliteit. En daar profiteert u van.

Waarom ROM voor u de juiste keuze is?

Waarom kiezen zoveel specialisten voor de machines van ROM? Het antwoord is simpel: vertrouwen. Dat doen niet alleen klanten in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Onze klanten zitten verspreid over heel Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

 

"Als je kwaliteit wilt, dan kies je voor ROM. De machines zijn makkelijk in gebruik en ze gaan lang mee. De eerste unit die ik bij ROM kocht, is inmiddels meer dan 10 jaar oud en hij wordt nog steeds gebruikt."

"Een ROM is niet stuk te krijgen. We hoeven geen klanten teleur te stellen en kunnen elke dag geld blijven verdienen."

"Bij ROM vind je wat je nodig hebt. Diverse machinebouwers konden niet leveren wat ik wil. En ROM wel. Ruim 39 jaar ervaring en een uitgekiend programma. Dat merk je."

"Als je dagelijks duizenden toiletten verhuurt die ook weer schoon moeten dan moet je kunnen vertrouwen op de machine. Daarom werken we al zolang met ROM. We weten dat het goed zit."

"Het werken in deze branche is best wel zwaar. In het belang van onze medewerkers kiezen wij voor een ROM. Die werkt gewoon heel prettig."

"De ROM machine is voor ons een slimme investering. Qua aanschafprijs, maar nog veel belangrijker... hij doet wat ‘ie moet doen."

"Waarom ROM? Nou die machines zijn niet kapot te krijgen!"

"Tijdens het hoogseizoen draaien we volop. Als we dan onderdelen nodig hebben worden ze vaak de volgende dag al geleverd."

"Mijn medewerkers máár ook ik zijn graag op pad met de ROM units. Ze zijn al 15 jaar oud en ondertussen al overgebouwd naar een tweede voertuig. Hoe bedoel je slim investeren."

"We hebben gekozen voor een ROM. 't is gewoon de perfecte oplossing voor ons vervoersbedrijf."

"Op een ROM kun je rekenen. En mocht er toch wat zijn... onderdelen zijn op voorraad en zo in huis."

"ROM machines zijn vaak uit voorraad leverbaar en eenvoudig overal ter wereld te transporteren, zoals naar mij toe in Zuid-Afrika. Ik kan direct beginnen met geld verdienen."

"Ondanks de afstand naar Suriname zijn onderdelen snel binnen. Zo kunnen we na reparatie snel weer verder. Dat is erg belangrijk want het kost veel geld als je een machine lang niet kunt inzetten."

Recent afgeleverd

Actualiteiten

RIDGIDKollmann.com jubileumactie

Onze webshop RIDGIDKollmann.com is jarig en trakteert op extra voordeel. Tijdelijk extra korting op RIDGID riool inspectie camera's, leidingzoekers en ontstoppers. Ook krijgt u nu bij diverse producten een gratis item cadeau bij uw bestelling.

ROM Compact PRO and EcoNomic Anniversary Limited Edition

Ter ere van ons 40-jarig bestaan hebben we onze 2 meest succesvolle modellen van dit moment in het zonnetje gezet. De ROM EcoNomic en de ROM Compact PRO rioolreinigingsmachine. Hiervan hebben we een speciale Anniversary uitvoering  op de markt gebracht. Extra rijk uitgerust en scherp geprijsd.

Rioolreinigingsmachine kopen: meer druk of meer liters?

Bij het kopen van een rioolreinigingsmachine kunt u zich afvragen: heb ik meer 'snijvermogen' nodig of heb ik meer 'spoelvermogen' nodig? Of met andere woorden: heb ik 'druk' (bar) of 'water' (lpm, liter per minuut) nodig?